Over AdamNet

netwerk

 

AdamNet is een netwerk van Amsterdamse bibliotheken.

De stichting Adamnet vormt een netwerk van Amsterdamse bibliotheken en erfgoedinstellingen dat collecties met betrekking tot de stad Amsterdam op innovatieve wijze verbindt. Gezamenlijk werken we aan kennisuitwisseling tussen professionals en aan een digitale infrastructuur die burgers, docenten, onderzoekers en bedrijven in staat stelt de rijkdom aan collecties in de stad te exploreren en te exploiteren.


AdamNet-bibliotheken

Samen hebben de circa 34 AdamNet-bibliotheken miljoenen boeken, duizenden tijdschriften, diverse multimedia en nog veel meer voor u ter beschikking.

Toegang tot de AdamNet-bibliotheken is gratis, maar u heeft in alle gevallen een pas nodig om boeken te lenen.  Als U bij meer dan één bibliotheek wilt lenen, is het voordelig een AdamNet-lidmaatschap aan te schaffen. Het AdamNet-lidmaatschap staat open voor iedereen en geeft recht op een gratis lenerspas bij de volgende bibliotheken:
Atria, Bibliotheek Theater en Dans, Boekmanstichting, CWI, Goethe-Institut, HvA, OBA, Protestantse Theologische Universiteit (PThU), Rijksakademie van beeldende kunsten, UB-UvA, UBVU en Zuid-Afrikahuis.

Bestuur AdamNet

Postadres:

  • Bibliotheek UvA/HvA
  • T.a.v. Adamnet Secretariaat – Katinka Holzhauer
  • Postbus 19185
  • 1000 GD Amsterdam

Email:

  • adamnet-secretariaat@uva.nl

14 Bibliotheken voor 1 bedrag!

Krijg voordelig toegang tot miljoenen boeken en duizenden tijdschriften over de meest uiteenlopende onderwerpen. Vraag vandaag nog het AdamNet-lidmaatschap aan!

Meer info