Presentatie boek Queering the Collections

donderdag 8 september 2016

Tijdens Europride presenteerden Reinwardt Academie en IHLIA het boek: Queering the collections; tips & tricks voor het nog zichtbaarder maken van gender- en seksuele diversiteit in musea en collecties. In een feestelijke setting van de Shakespeareclub op de binnenplaats van het Amsterdam Museum werd op dinsdag 2 augustus jl. het boek aangeboden aan Daniel Neugebauer (rechts; Van Abbemuseum) door Riemer Knoop (Reinwardt Academie).

Na een inleiding over het project Queering the collections door Lonneke van den Hoonaard verhaalde Knoop over het symposium waar het boek verslag van doet. Het symposium Queering the collections in maart 2015 was een initiatief van Joeri Kempen en IHLIA in samenwerking met het Amsterdam Museum, Comcol en Reinwardt Academie.

Het boek lezen?

Dat kan! Je kunt het online lezen, maar je kan het boek ook bestellen. Na ontvangst van post- en handlingskosten van €5,- per exemplaar, krijg je het boek toegestuurd. Het bedrag kan overgemaakt worden op NL74 INGB 0004 1652 26 t.n.v. Stichting IHLIA te Amsterdam onder vermelding van het verzendingsadres.

Nieuws

Twitter