Student Tours

woensdag 30 augustus 2017

Studenten en onderzoekers zijn welkom om de Atria's unieke collectie te raadplegen, of gebruik te maken van de rustige bibliotheek in het hart van Amsterdam. Ben je student en wil je meer weten over emancipatie, feminisme, gender en diversiteit? Of ben je docent en wil je je studenten een gendersensitieve blik meegeven? Dan moet je bij Atria zijn!

Student Tours

Studenten en docenten kunnen zich gratis inschrijven voor een Student Tour om kennis te maken met Atria. Tijdens de Student Tour worden collectiestukken waar bijzondere verhalen aan verbonden zijn uitgelicht. Het bieden van nieuwe perspectieven, en wat Atria als organisatie kan betekenen voor jou als student of docent staat centraal tijdens de rondleiding. Data van de Tours:

  • Donderdag 19 oktober, van 17.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 21 november, van 17.00 - 18.00 uur

Interesse? Meld je aan en ontdek Atria’s bibliotheek en archief.

Kortingsactie

Tot en met november loopt er ook een kortingsactie voor studenten: een jaarabonnement op de bibliotheek voor € 15,00 i.p.v. € 22,50. Bij het afsluiten van een abonnement krijg je een gratis exemplaar van het boekje Bestemd voor binnenlands gebruik: De invloed van vrouwen- en mensenrechtenbeweging op debat en aanpak gender gerelateerd geweld in Nederland (oratie door Prof. Renée Römkens).

Nieuws

Twitter